Panda’s Dream – Tony Moly

Duuuuus, Franklin had voor mij een compact poeder meegenomen uit Korea, in panda-vorm. Op de verpakking staat: Make your skin look silky and milky white just like a Polar bear! En wie wil dat nou niet?!
Natuurlijk is vooral de verpakking erg cute maar ik moet zeggen dat het poeder ook prima werkt. Ik heb kleur 02, beige en het product bevat geen parabenen noch mineralen; die je huid eventueel kunnen verstoppen met pukkeltjes tot gevolg.

Toen ik me in Euralille bevond, heb ik bij Sephora een ‘So Cool Eye Stick’ van dezelfde lijn besteld – wel okay maar in de zomer waarschijnlijk beter. En daarna in Rotterdam bij Conceptual Styles de Panda’s Dream White Magic Cream besteld en Panda’s Dream eyepatches – en ook nog een Eye Brightening stick – er staat nu kortom een hele verzameling panda’s op de schoorsteenmantel, waar ik erg blij van word.

tony-moly-tony-moly-pandas-dream-white-magic-cream
De White Magic Cream had ik vooral gekocht vanwege mijn pigmentvlek en die is na een week dagelijks smeren inderdaad verdwenen. De eerlijkheid gebied me te zeggen dat de vlek altijd verdwijnt in de winter maar ik dacht deze keer juist; wat duurt het toch lang en deze crème heeft erbij geholpen het proces wat te versnellen. Ben benieuwd hoe het in de zomer zal gaan – moet de ingrediëntenlijst eens bekijken om te zien of ik het überhaupt mag dragen in de zon, of dat het dan eerder een sleeping pack wordt.
Van de Eye Brightening stick verwachtte ik veel, maar te veel. Ik weet nog steeds niet goed of je ‘m op of onder je ogen moet gebruiken (dus dan maar op allebei, more is more, nietwaar) maar ik ben van beide niet echt onder de indruk.
De Eye Patches heb ik nog niet gebruikt, daar verheug ik me wel op maar ik wil het ook niet uit de verpakking halen..

Okidoooo, ik heb de instructies van de Eye Brightening stick nog eens opgezocht en ik blijf ‘m toch nog maar even proberen. Ik bedoel, superhero-gevoelens!
Apply on dark circles and blemishes around the eyes-Tap in for absorption Tony Moly Panda’s Dream Brightening Eye Base will make you feel mighty and in control like a superhero. The wondrous silky eye base with light and smooth appliance has a pleasant flower fragrance and expresses clean skin in a jiffy. The stick type eye base covers dark circles and blemishes around the eye, moisturizes, and brightens. With Tony Moly Panda’s Dream Brightening Eye Base’s adorable, portable size and loveable panda design, have fun creating bright and healthy eye skin without the powder fuss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s