Living the dream

Sommige mensen ‘leven hun droom’ (good for you!) maar ik leefde mijn nachtmerrie afgelopen vrijdag.

Iedereen was ziekkk en ik doodsbang dat ik het ook zou krijgen. Ik las net over iemand met ‘extreme zenuwzwakte’, dat beschrijft mijn toestand wel aardig. Op den duur lag er op iedere verdieping iemand anders ziek te wezen, niemand wilde eten, er werd mij afgeraden bepaalde kamers te betreden… dus wat doe je dan? Je vlucht naar je zuster!

Zij en haar vriend hadden om duistere redenen (maar wsl gewoon for old times’ sakes) een doos Flügels en dat dronken we dan ook de hele avond. Het werd me ook aangeboden als ontbijt maar we hebben er toch maar voor gekozen om naar The Sandwich Company te gaan. We bleken overigens onafhankelijk van elkaar exact dezelfde jurk gekocht te hebben. Die zij als trui draagt en ik als jurk maar goed, we schelen ook 20 cm ofzo.

Alice heeft een kitten, Boris Boef. Hij is zooooo cute en ik heb maar drie keer bijna mijn nek over hem gebroken >__<

img_0143

Daarna ben ik met mijn nieuwe Batmobile via Antwerpen naar Leuven gescheurd om op een bedrijfsfeest te werken voor Radar. Het was een groot(s) feest in Gatsby-stijl, compleet met beauty boudoir en barber, dinner show etc. Eerst deed ik het haar en de make up van de hostessen, daarna veranderde ik in een costumière. René noemde dit trouwens cotsumière, echt lachen. NOT
Was de eerste keer, ik vond het erg leuk om te doen. En nu kon ik de show ook zien, in het boudoir krijgen we daar normaal weinig van mee.

 

 

Advertisement

One thought on “Living the dream

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s