Bad influence

Vandaag vertrok ik te paard (stalen ros dan, hè) en kwam te voet weer terug; ik fietste me de klere om op tijd bij Olivia haar school te zijn voor onze lunch maar mevrouwtje kwam niet naar buiten waardoor ik onverwacht een uur vrij had. En wat doe je dan; je gaat shoppen. Of in ieder geval etalages kijken zoals dat zo mooi placht te heten. Uiteindelijk dus zoveel gekocht dat ik lopend terug moest, met de fiets aan mijn hand. Maar dat waren voornamelijk boodschappen.

Het probleem is, als ik niet kijk, weet ik niet wat ik mis. Maar als ik dat dus wel doe moet ik hele verlanglijsten opstellen met spullen die ik wil/wens/nodig heb.

1) Blake Seven partners in wine trui

2) Shu Uemura cleansing oil Takashi Murakami editie (als je denkt waar ken ik dat toch van; van samenwerkingen met Louis Vuitton sinds 2003. Murakami is o.a. verantwoordelijk voor de witte Speedy met gekleurde monogrammen erop. Just so you know)

3) Roche Bobois mah jong bank

4) gebreide roze/rode mohair shawl die ik bij Princess zag hangen

5) de halve zomercollectie van Maison Scotch – vooral de lurex bikini


En dat is dan alleen nog maar van vandaaaaaag. Er zit niks onder de 50 ballen bij. Staat me netjes, hè?

Het ergste is dat ik denk dat ik van alles zelf zou kunnen fabriceren als ik maar zou kunnen breien. Of überhaupt een naaimachine bezat. Heb mijn moeder wel eens proberen over te halen een vest voor me te breien dat ik gezien had (‘gewoon mammie, zo’n grof gebreid vest – is zo af!’) Maar toen begon ze ineens over pennen en nummers en welke wol het dan moest zijn dus toen was ik er alweer klaar mee. Toen ik als kind turnsters bezig zag tijdens de Olympische spelen dacht ik altijd dat ik dat ook wel kon. Ik turnde per slot van rekening al zeker 1,5 jaar op woensdagmiddag. Qua zelfoverschatting is het nooit helemaal goed gekomen; ik heb gehoord dat er allerlei influencers bestaan, die blijkbaar van alles bepalen en daar geld voor krijgen! Hallo, dat kan ik ook – ik weet sws altijd alles beter (vraag maar aan René of een willekeurig iemand die mij kent) en in geld ontvangen ben ik erg goed. Maar helaas vraagt niemand mij ooit iets dus heb ik nu besloten dat ik bad influencer ben. Geheim ook, secret bad influencer. Zo.

Ik heb dit vandaag gekocht – MAAR NIEMAND MAG DIT DUS NAKOPEN OF VOOR ZIJN VERJAARDAG VRAGEN!;


Barfly – Scotch & Soda. Mijn lievelings. Eigenlijk een herengeur volgens mij. Het ruikt helemaal niet naar verschraald bier en peuken, zoals de naam doet vermoeden maar juist heel erg lekker; kruidig, warm en toch fris. Als ik dit draag vertellen onbekenden me dat ik lekker ruik. Ook te delen met je geliefde aangezien het een unisexgeur is maar dat zou ik niet aanraden. Veelste gauw op dan *~__^*

Dus, niet naar de winkel, niet online shoppen. Verboten.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s