Secret

Bij de nagellak van Essence staat ‘I’m new’ bij hun SECRET stories-lijn. Ik koos voor de kleur: 01 can you keep my secret? (Het antwoord is nee trouwens, ik ben heel slecht in het bewaren van geheimen maar ik oefen er op voor als ik gevraagd word om als geheim agent te werken). Goed, de kleur is een oud-roze maar dan iets donkerder. Soort pastelversie van bordeaux; gaat heel mooi samen. Blijkbaar val ik vaker voor deze tint want ik bleek een perfect matchend horloge én een ring te bezitten die er prima bij past.

Nou waren die gasten van Essence zo grappig om op het flesje te zetten dat er een geheime boodschap was. Dus uiteraard ben ik niet zo gek of ik ga met mijn gelakte nagels in het pikkedonker op de plee zitten want wellicht is glow in the dark het geheim – maar nee, toen er eindelijk zon was ben ik naar buiten gehold om mijn nagels op geheime glitter te inspecteren – helemaal niks, heb mijn tengels minutenlang onder de ijskoude kraan gehouden omdat ik dacht dat het geheim temperatuurgevoelige-van-kleur-veranderende-lak was. Nada! Uiteindelijk heb ik vanuit de krochten van the interwebs moeten vernemen wat het geheim is, je kunt het stickertje lostrekken en dan staat er ‘shhh… a girl is helpless only while her nailpolish is drying!’ Nou vráág ik je.


Goed, kleur is dus super, het geheim is kut en na twee dagen chipt de lak maar dat komt waarschijnlijk omdat ik te beroerd ben om een basislak te gebruiken.

Oh, ik ging de prijs even googlen – drie keer niks in ieder geval – en zie op hun website staan dat deze ‘nagellakjes met glossy finish zijn geïnspireerd op donkere bes-tinten’ – er is ook groen/grijze lak dus ik vraag me af welke verrotte bes dat in godsnaam is. Da’s het geheim! En de prijs ook want die kan ik niet vinden.

Advertisement

One thought on “Secret

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s