Vacanzione

We vertrokken vorige week donderdag bijtijds voor onze roadtrip maar waren na een half uurtje weer terug aangezien dhr. K. in de buurt van Mechelen ineens bedacht dat hij de strijkbout aan had laten staan. Wat ook zo was. 

Biergarten in Freiburg.


René studeert hier voor Marty Feldman. Ja, google dat maar even.

Het was erg gezellig bij Juju en company. Onze overtuigde mini-vegetariër (die Oh nee, ham! zei terwijl ze per ongeluk een Hamka’s-chipje at) werd bij de aanblik van zoveel schnitzels, currywurst en spek terstond flexitariër, in samenspraak met haar bff uiteraard. Voor Georgia ‘no-Bertah squad’ (ze eet geen varkensvlees omdat dat haar lievelingsdieren zijn, haar knuffel Bertah (ja, perse zo gespeld) voorop) lag het wat lastiger maar ze at zich manmoedig – en met veel smaak – een weg naar haar toetje.

De volgende morgen moesten we vroeg weg omdat we met Dylan zouden lunchen in Milaan. Hij had pauze van zijn school; hij volgt een opleiding leerbewerking, m.n. tassen en is in de race voor een job bij Valentino!!! Dus, fingers crossed. Heerlijk gegeten en sws leuk om Dylan weer te zien.


Foto: Bas Princen

Daarna naar de Prada fondazione (olv Rem Koolhaas) geweest vanwege de door mijn grote idool Wes Anderson ingerichte bar Luce. Was matig onder de indruk maar toen we daar toch waren hebben de rest van het museum ook bezocht; een vrij interessante mix van huh?!, dat kan ik ook en hee leuk! Eigenlijk vond ik de Domus Aurea het leukst – al dacht ik eerst dat hij geel was.


Kijk hoe leuk niemand dat vindt!

Vervolgens hadden we ‘in de vroege middag’ met Giuseppe en Maria afgesproken. Dit bleek om half zeven te zijn (dit in het kader Italiaans voor beginners) en ze hadden hun baby bij zich! Meet Milvia, zes weken oud en übercute!!!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s