De terugweg

Onderweg sliepen we nog in een leuk rendez-vous hotel in Klebertown aka Straatsburg vanwaar we om 8 uur ‘s ochtends weer vertrokken maar ik ging nog even gauw douchen. De douchecabine was zalmroze, heel chique. Voor in een bordeel. Er was een miniplankje waarop ik mijn shampoo en cremespoeling knalde en toen was er geen plek meer. Ik wilde ook even vlug mijn tandenpoetsen en stak de tandborstel uit plaatsgebrek alvast in mijn mond. Was heerlijk, tandpasta tegen mijn gehemelte en alles.

Kraan aan, keiharde straal vóór me uit, terwijl ik probeerde om vooral het douchegordijn niet aan te raken – want, vies. Ik dacht nog stel je niet aan en stak mijn kop onder de straal, die gloeiend heet bleek. Gelijk inshampoo-en en ondertussen aan de knoppen draaien terwijl mijn hele achterkant aan het douchegordijn vastplakte. Toen werd het water in 0,4 seconde ijskoud werd en heb ik mezelf gewaterboard door heel diep door mijn neus in te ademen terwijl mijn hoofd onder de straal bleef. Superkuttie!

Na deze bijna-doodervaring scheurden we weer als Plankgas & Plastron over de Duitse Autobahn richting Utreg me stadsie. 

We gingen naar Wim zijn tentoonstelling in de Werkspoorkathedraal over de beuntjes oftewel gestolen zooi vanuit de fabriek indertijd. Heel interessant al waren sommige dingetjes beduidend beter gelukt dan andere.

Daarna gingen we naar de Chinees waar Olivia René een paar klappen gaf;Aansluitend gingen Fleur en ik naar een feestje; Alice en Wim volgden na een uurtje. We hebben lekker gedanst, stiekem binnen gerookt (ín mijn tas), ik ben zowat gestikt en Alice zei dat ze een vorm van ‘Jules’ de la Tourette met dansen heeft. Ze danst als de vrouwelijke Mick Jagger dus dat klopte wel. Afijn, het was best leuk *^__^*


Zondags was het jaarlijkse eieren zoeken op de asw 573 met alle babies, Mack was de grote winnaar. Fleur wilde ‘s middags naar Kanaalzicht vanwege The Crazy Jam band en mama en ik offerden ons toen maar weeeeeer op. F had nog een klein katertje maar na twee biertjes waagde ze zich wederom op de dansvloer. 

Op de terugweg hebben we in Vianen bij Piet erg lekker gegeten en toen waren we weer homo sweet homo.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s