Maart

Man, wat was het koud! Ik trek dat heel slecht en wil gewoon terug in winterslaap, of het liefst een dekbed aan als jurk. Maar goed, ik moest natuurlijk toch aan de bak *^__^*

Eerst in de Efteling voor Accent Jobs, samen met Juliette. Ze wilden voor hun jaarlijkse seminarie als eenhoorn acte de presence geven.

Hier zijn we in het MAS – altijd leuk – voor Lola’s spreekbeurt.

Op Bal Rat Mort, jaarlijks in Oostende, was het thema Grease. Daar werkte ik met Annelies en Michelle, die wilde Sandy wilde zijn.

De volgende morgen moest ik naar Musée d’Ixelles in Brussel voor een Belle epoque salon. Kijk eens hoe leuk die outfits zijn en hoe blij ik ben:

Echt hee, mijn geest heeft m’n lichaam al verlaten op deze foto! Het was overigens wel leuk om te doen en de mensen waren erg aardig.

En toen, het Peaky Blinders feestje in Bar Bakeliet, waar we al een half jaar over bezig waren… De verwachtingen waren dus hooggespannen maar het was geweldig. Iedereen was er, zag er mooi uit, gepraat, gelachen, gedronken, gedanst. Alleen mijn pistool is kwijtgeraakt.

Tussendoor ben ik in mijn eentje naar Parijs geweest 👌🏼

Dus ik kan nu vredig sterven – maar niet voordat ik de volgende ochtend een supernaturelle make up gedaan heb bij Céline. Ik geloof dat ik dat nog het lastigst vind; less is more. Model en fotograaf waren tevreden – en ik dus ook.

Het weekend daarna was het weer feest in de Roma, Antwerpen; Radio Modern De Luxe aldaar. Het is vooral leuk omdat we allemaal samen werken en het heel dicht bij huis is. Deze keer traden Benvis & his Rockets op en daarna draaide Mr. Smith, de sfeer zat erin en het was heel gezellig.

Next morning kon ik gelijk door naar Waregem, voor een groot event voor Greenhouse. Blijft leuk om te zien wat je kunt doen in tien minuten:

Maandag 26 maart kenden Klep en ik elkaar 19 jaar. Het was zo’n dag waarop alles misliep, van gemiste afspraken tot kapotte droger en van ontsnapte kittycat tot bijna-weggesleepte auto, je kent het wel. Dus, vond ik het moedig van R. dat hij tóch met me uit eten wilde maar zo is hij. Daarna gingen we naar de opening van Mr. Dogma, spannend! Er is onder de bestaande cocktail bar, een speak easy gekomen ❤️ compleet met boekenkastdeur, extra bar, rookruimte en zitjes. Heel Cool. Verdiana was er onverwacht ook en haar liefje trad op met zijn band, de Cream Colored Ponies. Fay Loren stripte en we waren allemaal happy and you know it.

Dinsdagavond was ik ineens in het beste biercafé van de Kempen – om te werken met Els en Greetje. Beiden zijn zo interessant en grappig, we hadden een heel fijne avond die helemaal niet als werk aanvoelde. De militanten (jaja) van de Sp.a moesten vies gemaakt worden omdat ze uit de strijd komen en er vragen op hen afgevuurd mogen worden.

Donderdag mocht ik werken in Hôtel Métropole in Brussel, we zetten daar nog geen voet over de drempel of mijn make up trolley was al met de kruier mee 😁 Alles was zo chique, heel mooi. Evenement was alweer tot in de puntjes verzorgd, Katrijn en ik mochten de leading ladies van mooi haar en glamour make up voorzien.

En toen was er zaterdag nog een Heel Cool ding, waar ik nog niet te veel over mag laten zien maar ik kan alvast verklappen dat Saar me vroeg te figureren in een commercial rond haar (hoe cool is dat, onze creatieve collega die altijd zo druk is met vanalles in haar eigen spot?!) en ik mocht Olivia meenemen. 🤩 Eind april/begin mei on your tv screen!

Daarna hebben we Siep naar Alex en Wim gebracht en zijn we met volle bepakking doorgecrosst naar Utrecht me stadsie voor Pasen.

Hier sta ik met de paashaas op de foto en ja, ik heb Mondri- aan en het was overall een wim-wim situatie

Ciao vanuit Milano 🍒

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s