Mei

Weet je nog dat ik niks mocht zeggen over ‘iets’ – echt iets voor mij, geheimen bewaren… – dat ging dus over Olivia, ze mocht meedoen in de commercial over mede-Modernette Saar, die van alle markten thuis is:

Het was superleuk om te doen ❤️

Hier is iedereen druk druk druk in Saar’s beauty shop!

Els vroeg me voor Blonde of ik mee wilde werken in Luik om haar te doen voor de Elite Model Look, voor KEVIN.MURPHY! We zijn daar flux naartoe gecrosst en hebben fijn samen gewerkt, was lang geleden dat we side by side stonden.

Er stond nog een andere roadtrip gepland in mei; met Katrijn naar Spa Francochamps voor Spa-Classic – alwaar testosteron, motorgegrom en voormalige Take That-ers je om de oren vliegen. Het is een heel bijzondere bubble waar je in zit, iedereen houdt van snelheid en de geweldige sportauto’s daar. Katrijn en ik zaten samen in een B&B van de plaatselijke Hyacint Bouquet, die ons in zeer charmant Engels-met-Frans-accent uitleg gaf over haar huis. Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat we in háár bed sliepen maar gelukkig kwam er een Sherlock op het idee dat er dan ook een (gevulde) kledingkast zou staan en dat was niet zo. Fieuw ^__^

Katrijn kan zó bij de recherche beginnen aangezien ze allerlei foto’s door het huis gespot heeft van onze host innig gearmd met een zeer beroemde Belg maar daar kunnen we helaas niet verder op ingaan…

We hebben erg gelachen en waren na twee dagen nog niet uitgepraat maar dat is ons eeuwige probleem.

Ook nog gewerkt tijdens ons weekendje weg, no worries!

Lola deed voor het schoolfeest mee met vier dansjes en heeft zich te pletter geamuseerd. Uiteraard hebben René en ik ons daar manmoedig doorheen gedronken, dat is toch wel het voordeel van Belgische schoolfeesten; cava! Nee hoor, we moesten ‘s avonds ook nog uit vanwege René’s verjaardag (cadeau) dus zo drunk was ik helemaal niet. We gingen naar Theo Maassen in Lebowski’s en vonden het best apart dat het nergens aangekondigd stond. Ook niet hoe laat je moest komen voor het eten, ik dacht aan een soort dinnershow maar gelukkig bleek, toen we om 20:15 u aankwamen, dat we er om half acht hadden moeten zijn. Toen ik zei dat dat nergens vermeld stond, bleek dat ik de tickets had moeten printen en dat het er dán op stond. Waarschijnlijk geschreven met citroensap of melk en moest je het dan voor een vlam houden of hoe zat dat ook al weer met je spionnenboek, Alice? Anyways ik werd daar helemaal ‘kom dan, kom dan -cash me outside’ van enzo (toch oorzaak drank wsl) maar we wáren al buiten en bovendien was ze twee keer mijn size en hadden ze nog eten voor ons bewaard doessss gingen we gauw eten. De wél heel lieve serveuse die het bracht zei verontschuldigend tegen ons dat Theo er helemaal nog niet was, wat ik eigenlijk de beste grap van de avond vond. Maar bon, het lachen verging me al gauw toen bleek dat ons gereserveerde tafeltje nog net niet óp het podium was, maar je kon het podium wel als voetenbankje gebruiken (ik was met René, remember). Natuurlijk lag ik al gauw in de clinch met Theo – die uiteindelijk wel gekomen bleek. Het bleef nog lang onrustig in de stad zullen we maar zeggen.

Next day was het Ewy’s 10e verjaardag en zijn we via Overvecht naar zijn feestje gegaan. René niet, die moest ‘werken’. Het was heel gezellig bij Fleur, wel jammer van de regen aangezien de hele tuin nu juist zo mooi was.

Advertisement

One thought on “Mei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s