Oktober

Jongens, het wordt een Johnny the Selfkicker-editie, ik waarschuw vast. Ik dacht dat ik te weinig materiaal zou hebben maar hee, ik vul dat gewoon op met foto’s van mezelf 🙃

Mijn eerste opdracht van oktober was een Heel Coole. Artwork voor Dez Mona in Studio Troubleyn, samen met Elif ❤️

Goed, Marcel Lennartz is een geweldige fotograaf, okay, ze zijn fantastisch gekleed en het zíjn gewoon mooie mannen, maar toch #blij

De dag erna had ik weer een shoot met een embargo, waarvan ik zelf ook benieuwd ben maar het resultaat. Het thema was een beetje anders dan anders; punk/motorbende. Foto’s volgen.

Dat weekend was er weer ‘n Peaky Blinders-party in Bar Bakeliet. Was de moeite! Ik ben in ieder geval ont-zet-tend blij op een van die foto’s van Alexander Deprez.

Deze maand heb ik overigens wel op de gaafste plaatsen gewerkt; in een bal van het Atomium. Dus nu ben ik officieel reserve-Belg.

Hostessen opmaken en kappen was nog nooit zo leuk!

En toen iets waar ik enorm naar uitgekeken had; de boekpresentatie van Fietsmod door Tobi Dahmen, uiteraard in de Bakeliet. Was heel, heel leuk. Vooral René kwam niet meer bij:

Foto’s Goran Vergouwen

En toen nog een geheime fotoshoot (voor een ZINderend boek) op een superlocatie:

En dan ben ik toch overgegaan tot de aanschaf van een chopstick-krultang en Georgia baby was de pisang:

Ook was er een Halloweenfeestje in CC Berchem waar ik als Miss Argentina/the dead receptionist van Beetlejuice, een best dressed prijs won.

Met Trump, die steeds aangevallen werd, en blauwe contouring 💙

Het was de eerste keer dat ik echt verkleed/geschminkt/mét pruik en al uitging – omdat ik normaal moet werken, we hebben erg gelachen. Volgende keer ga ik echt onherkenbaar. Liefst in een fat-suit dus daarvoor ik moet sparen, dan koop ik m ook in delen zoals David Sedaris zus, Amy. Ze droeg het onderste gedeelte dan al naar het kerstdiner bij hun vader, die maar niet begreep hoe ze zo plaatselijk kon zijn aangekomen 🙃

Foto Cristina de la MaderaMooi, hè? Naturelle make-up, je ziet alleen hoe mooi ze is 😍Van in augustus, weet je nog..?

Foto’s van Cristina de la Madera 🖤🖤🖤

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s