November

Op 11/11 was ik in Sint Truiden voor een Radio Modern/Radio Bambino met The Wild Deuces.

Het was erg gezellig nog eens met Raquelle te werken en Tylaine was er ook. Foto Milan Swolfs

Tylaine doet niet alleen make-up, ze is namelijk pianiste en heeft nog maar juist haar solo cd Tra cielo e terra uit, was on tour met Helmut Lotti én is verantwoordelijk voor haar eigen kledinglijn Maison Tylaine!

Dus niet dat je denkt dat de Modernettes verder niks te doen hebben ofzo 😉

Op 24 november was het dan weer Bal in Denderleeuw, gezellig met Katrijn en Verdi 💙💙

Bovenste foto Morgane Ball

Dat weekend heb ik voor Blonde aan de fotoshoot voor de nieuwe website gewerkt, ik heb al een paar foto’s gezien maar jullie moeten nog even wachten.

Verder hebben Katrijn en ik de eerste opdracht voor www.beautyandbubbles.be binnen! Op 30 en 31 december kun je ons vinden in het winkelcentrum in Kuurne, waar we feestelijke make ups zullen doen, iedereen is uiteraard welkom voor een gratis party make over.

Ennn er staat voor volgend jaar een Pippi Langkous-actie op het programma. In het kader van ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan’ ben ik vrijdag jl. pruiken gaan opkammen voor de musical 40-45! Nu ben ik nog wat slow maar het lukte wel en het was heel leuk om te doen en bovendien gezellig. Dus wat wil een mens nog meer, in december val ik nog een paar keer in en dan begin ik eind januari echt.

Und dan is er nog een feest op komst in december waar de koning ook zal komen. Het is de bedoeling dat is gewoon make-up en haar doe, backstage. Dat ga ik uiteraard ook doen maar iedereen heeft het over een ‘selfie met de koning’ dus die uitdaging ga ik wel aan natuurlijk. Als ik hem herken. 👑

Dus ja, veel leuke dingen en feestjes op komst, ik ben es benieuwd!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s